Kurssit ja tapahtumat

Onnenlankamoinen järjestää myös erilaisia kursseja ja tapahtumia. Niistä ilmoitetaan somen lisäksi tällä sivulla ja verkkokaupassa.

Tapahtumat

  •  Neulekerho tiistaisin 17.30-20. Nappaa mukaan vain haluamasi käsityö sekä oma kuppi (mikäli haluat juoda teetä samalla)
  • Onnenlankamoinen on mukana Kangasalan jouluikkunagalleriassa. Voit tulla kurkkaamaan ikkunoita paikan päälle ja äänestää suosikkiasi yllä olevasta linkistä.
  • 14.12. klo 14-19 Onnenlankamoisen löydät Kangasalan Tredun joulutorilta!

Menneet tapahtumat

  • Lanitium ex machina, käsinvärjättyjen lankojen pop-up lauantaina 22.4. klo 11-14
  • Kevätpäivä Kangasalla 20.5.; Onnenlankamoinen on avoinna tapahtuman kunniaksi pidennetyin aukioloajoin klo 10-15
  • KIP-päivä 10.6.; tervetuloa neulomaan yhdessä Knit in public-päivän kunniaksi! Mukana menossa myös Lanitium ex machina ja Skeinfinity. Lanka pop-up sekä yhdessä neulontaa Onnenlankamoisessa ja sen ympäristössä klo 11-15.
  • Viiniä & neulontaa-ilta, Kulttuuriravintola Jalmari, pe 20.10. klo 18-20(21). Hintaan 35 € sisältyy: Kaksi lasia viiniä, pikkupurtavaa, neulontaan liittyvä yllätys Onnenlankamoiselta, mahdollisuus lankaostoksille sekä tietysti samanhenkistä seuraa! Lisätietoja ja ilmoittautuminen Onnenlankamoisen kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupasta.

Kurssit

Ei tiedossa olevia kursseja

 

Ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti verkkokaupan kautta. Voit ilmoittautua kurssille myös kivijalkamyymälässä.

Kursseille otetaan max. 10-12 kurssilaista kurssista riippuen ilmoittautumisjärjestyksessä, loput jonoon. Kurssi maksetaan joko verkkokaupassa tai paikan päällä. Kurssi-ilmoittautumiseen ilmoitetut tiedot ovat käytössä vain ennen kurssia ja sen aikana yhteydenottoa varten eivätkä ne jää mihinkään rekisteriin, markkinointitarkoituksiin tai vastaavaan.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin mahdollinen peruutus tulee suorittaa viimeistään viisi (5) päivää ennen kurssin alkamispäivää. Mikäli kurssin peruutus tulee tämän jälkeen tai osallistuja ei saavu paikalle, veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti. Kurssiosallistumisen voit siirtää mm. sairastumisen sattuessa toiselle henkilölle, ilmoitathan tällöin uuden osallistujan nimen sekä yhteystiedot Onnenlankamoiselle mahdollisimman pian.

Mikäli kurssi järjestäjän toimesta perutaan/siirretään uuteen ajankohtaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi, voit siirtää osallistumisesi tai pyytää rahojen palautusta.