Kurssit ja tapahtumat

Onnenlankamoinen järjestää myös erilaisia kursseja ja tapahtumia. Niistä ilmoitetaan somen lisäksi tällä sivulla.

Tapahtumat

  •  Neulekerho tiistaisin 17.30-20. Nappaa mukaan vain haluamasi käsityö sekä oma kuppi (mikäli haluat juoda teetä samalla).
  • Kevätpäivä Kangasalla 20.5.; Onnenlankamoinen on avoinna tapahtuman kunniaksi pidennetyin aukioloajoin klo 10-15
  • KIP-päivä 10.6.; tervetuloa neulomaan yhdessä Knit in public-päivän kunniaksi! Mukana menossa myös Lanitium ex machina ja Skeinfinity. Lanka pop-up sekä yhdessä neulontaa Onnenlankamoisessa ja sen ympäristössä klo 11-15.

Menneet tapahtumat

  • Lanitium ex machina, käsinvärjättyjen lankojen pop-up lauantaina 22.4. klo 11-14

Kurssit

Ei tulevia kursseja tiedossa

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen onnenlankamoinen@gmail.com. Laita viestin otsikoksi ilmoittautuminen ja kurssin nimi. Kerro kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.  Voit lisätä halutessasi muutakin infoa. Mikäli käytössäsi ei ole sähköpostia, voit ilmoittautua kurssille myös puhelimitse soittamalla tai laittamalla tekstiviestin myymälän numeroon.

Kursseille otetaan max. 10 kurssilaista ilmoittautumisjärjestyksessä, loput varasijoille. Kurssi maksetaan paikan päällä. Istumapaikat on sijoitettu turvavälit huomioiden ja maski kuuluu kurssin hintaan. Kurssi-ilmoittautumiseen ilmoitetut tiedot ovat käytössä vain ennen kurssia ja sen aikana yhteydenottoa varten eivätkä ne jää mihinkään rekisteriin, markkinointitarkoituksiin tai vastaavaan.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin mahdollinen peruutus tulee suorittaa viimeistään kaksi (2) päivää ennen kurssin alkamispäivää. Mikäli kurssin peruutus tulee tämän jälkeen, veloitetaan ilmoittautujalta kurssimaksu kokonaisuudessaan. Poikkeuksena koronasta johtuva peruutus (todistuksella).