Kurssit ja tapahtumat

Onnenlankamoinen järjestää myös erilaisia kursseja ja tapahtumia. Niistä ilmoitetaan somen lisäksi tällä sivulla.

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen onnenlankamoinen@gmail.com. Laita viestin otsikoksi ilmoittautuminen ja kurssin nimi. Kerro kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.  Voit lisätä halutessasi muutakin infoa. Mikäli käytössäsi ei ole sähköpostia, voit ilmoittautua kurssille myös puhelimitse soittamalla tai laittamalla tekstiviestin myymälän numeroon.

Kursseille otetaan max. 10 kurssilaista ilmoittautumisjärjestyksessä, loput varasijoille. Kurssi maksetaan paikan päällä. Istumapaikat on sijoitettu turvavälit huomioiden ja maski kuuluu kurssin hintaan. Kurssi-ilmoittautumiseen ilmoitetut tiedot ovat käytössä vain ennen kurssia ja sen aikana yhteydenottoa varten eivätkä ne jää mihinkään rekisteriin, markkinointitarkoituksiin tai vastaavaan.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin mahdollinen peruutus tulee suorittaa viimeistään kaksi (2) päivää ennen kurssin alkamispäivää. Mikäli kurssin peruutus tulee tämän jälkeen, veloitetaan ilmoittautujalta kurssimaksu kokonaisuudessaan. Poikkeuksena koronasta johtuva peruutus (todistuksella).

Mikäli haluat tietoa tulevista kursseista ja uusista tuotteista, voit tilata uutiskirjeen (max 1 uutiskirje/kk).

Puodissa seurataan koronatiedotusta ja kurssit järjestetään osallistujien turvallisuus huomioiden. Kurssihintaan sisältyy maski ja voimassa olevat rajoitukset sekä turvavälien toteutuminen otetaan huomioon ryhmäkoossa.

Kurssit

Ei tulevia kursseja tiedossa

Tapahtumat

  •  Neulekerho tiistaisin 17.30-20. Nappaa mukaan vain haluamasi käsityö sekä oma kuppi (mikäli haluat juoda teetä samalla).

Menneet kurssit ja tapahtumat