Sijainti

Mistä löydät lankakauppa Onnenlankamoisen? Lankakauppa sijaitsee entisen Kangasalan kemikaalion tiloissa, Kangasala-talon pääsisäänkäyntiä vastapäätä samalla torialueella. Naapuriliikkeinä löydät myös mm. Kulttuuriravintola Jalmarin, autokoulun ja Synsamin. Joulun aikaan samalla piha-alueella toimii myös Joulukylä.

Videolta näet pari reittiä lankakauppa Onnenlankamoiseen.

Puoti sijaitsee aivan Kangasalan linja-autoaseman läheisyydessä. Kun nouset asemalla bussista, kulje Synsamin ja Hiusmestan välisen alikulun läpi, Onnenlankamoisen ovi on heti sen jälkeen oikealla. Kangasalla palvelee runkolinja 40 sekä liityntälinjat 41, 42, 44, 45, 46, 47 ja 49. Lisää tietoa Kangasalan julkisesta liikenteestä sekä liityntäparkkimahdollisuuksista löydät Kangasalan joukkoliikenne-sivustolta.

Mikäli saavut autolla, parkkitilaa löytyy mm. liikerakennuksen päädystä (2h) sekä lähikaduilta (60min), torilta (3h) ja K-supermarketin pihasta (3h). Muistathan parkkikiekon!

Kangasalta löytyy myös parkkihalli Kuohunparkki, jossa ensimmäiset kolme tuntia on maksutonta pysäköintiä. Parkkihalli sijaitsee lähellä uimahalli Kuohua sekä toria. Tätä kannattaa hyödyntää etenkin talvisin tai mikäli viihdyt keskustassa kauemminkin.

Yhteystiedot

Lankakauppa Onnenlankamoisen omistaja neule käsissään. Taustalla eri värisiä lankoja. Lankakauppa sijaitsee Kangasalan keskustassa.

Keskusaukio 2, 36200 Kangasala

onnenlankamoinen @ gmail.com

050 336 4468 (soitto, tekstiviesti, whatsapp)

Instagram ja Facebook: @onnenlankamoinen

Vastaan liikkeen aukioloaikoina

Verkkokaupasta löydät tuotteita ympäri vuorokauden.